Info

summa455 B.V. is gestart vanuit passie voor perfectie en de goede dingen in het leven…

 

De eerste kennismaking met B&O was omstreeks 1995. In de jaren die volgden, groeide de installatie en het enthousiasme. In 2007 werd de hobby een vak; een grote restvoorraad Bang & Olufsen apparatuur kwam beschikbaar en vanaf dat moment ontstond de handel in ex-demo en jong gebruikte B&O apparatuur.

Inmiddels is summa455 uitgegroeid tot de B&O secondlife aanbieder met de grootste en voordeligste collectie B&O secondlife apparatuur van Nederland.

Sinds 2008 zijn de activiteiten ondergebracht in de winkel aan de Kruisstraat 47-49. Gelegen in het centrum van Almere-Haven, bij de bourgondische havenkom en omringd door gratis parkeerplaatsen. In de winkel vindt u het actuele en zo compleet mogelijke assortiment.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en voordelig Bang & Olufsen secondlife apparaat, accessoire of onderdeel? Kijk dan eens in het actuele aanbod of kom langs in de winkel. U bent van harte welkom!

inkoop & inruil
summa455 is geïnteresseerd in uw huidige B&O apparatuur. Op basis van type, serienummer en een gedetailleerde omschrijving van de staat van uw apparatuur ontvangt u per omgaande een inkoop en/of inruilwaarde. In principe kunt u alle B&O apparatuur vanaf bouwjaar 2005 aanbieden, met uitzondering van tv toestellen met een beeldbuis.

nieuwsbrief
Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u de aanbiedingen per mail en bent als eerste op de hoogte! U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar gjk@summa455.nl met als onderwerp “nieuwsbrief”.

privacy beleid
summa455 B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

zoekopdracht
Bent u op zoek naar een item dat niet in het overzicht wordt genoemd? Plaats dan een geheel vrijblijvende zoekopdracht. Stuur een mail met uw contactgegevens en een beschrijving van het item dat u zoekt. De kans is groot dat het gewenste item snel leverbaar is!

handleidingen
Wist u dat nagenoeg alle handleiding van actuele en eerdere B&O apparatuur te vinden is op de officiële website van Bang & Olufsen? Via B&O customer service kunt u de gewenste handleiding inzien of downloaden.

gebruikerservaringen
Op website www.beoworld.org vindt u leuke wetenswaardigheden, interessante nieuwtjes en bovendien een zeer uitgebreid forum. Vindt specificaties van B&O producten, lees gebruikerservaringen, deel uw mening of stel uw vraag op het Beoworld forum.

plaatsing & installatie
Bang & Olufsen apparatuur is in principe eenvoudig te installeren. Toch kan het zijn dat u de plaatsing en/of installatie liever over laat aan een deskundige installateur. In dat geval brengt summa455 u graag in contact met een professionele partij.

route
In het gezellige centrum van Almere-Haven vindt u de winkel van Summa455. De winkel vindt u naast de Hema. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de havenkom en directe omgeving.

Neem afrit 4 van de snelweg A6. Onderaan de afrit volgt u de borden Almere Haven. Blijf de weg volgen en passeer 4 rotondes. Na enige tijd arriveert u in de havenkom van Almere-Haven. Rijdt u met navigatie? Gebruik dan adres Deltastraat 76.

openingstijden
De winkel is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur. Op overige dagen en tijden bent u welkom op afspraak (7 dagen per week, ook op zondag).