NIEUW!

IN DECEMBER ALLE ZONDAGEN OPEN VAN 11 TOT 17 UUR!

De laatste maand van het jaar grijpen wij graag aan om onze voorraad op te ruimen. En omdat we het allemaal druk hebben in december, is onze winkel ook iedere zondagen open 11 tot 17 uur. Je bent van harte welkom voor een leuke aanbieding, of gewoon voor de gezelligheid!

 

Beosound Shape

6 voudige speakeroplossing voor aan de wand. Inclusief versterker, 2 luidsprekers en ingebouwde Beosound Core.

EUR 2.650

Essence Remote

Buitengewoon mooie afstandbediening voor alle B&O apparaten die werken op basis van Bluetooth (zoals Beosound Moment, Beosound Core, BeoPlay A9 MK2, BeoPlay M5, etc.)

EUR 175

Beolink NL/ML convertor

Convertor om de oudere Masterlink producten te kunnen verbinden met de nieuwere Netlink producten. Bijvoorbeeld een combinatie van de Beovision met de Beosound Moment. Of juist andersom; een Beovision Horizon met een Beosound 5. Uitermate moeilijk te vinden.

EUR 575 

Beosound 5

Ooit had ie een nieuwprijs van ruim 4.500 euro. Inmiddels is die prijs fors gedaald, maar de Beosound 5 is er niet minder mooi op geworden. Bij Summa455 vind je al een complete Beosound 5 (met Beomaster 5 en kabelset) vanaf 600 euro!

EUR 600

Beovision 6-26

Tja, wat zullen we er van zeggen? Een fantastisch mooie, compacte tv. Jammer genoeg geen HDMI aansluitingen, maar wel prima te gebruiken via scart i.c.m. een externe decoder van Ziggo of een andere tv aanbieder. Ook is de Beovision 6 geschikt om te gebruiken als PC monitor. Met de indrukwekkende actieve luidsprekers heb je zeker geen losse luidsprekers meer nodig.

EUR 100

Beosound Core

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht is het misschien een mooi moment om de overstap te maken naar de nieuwste, digitale manier van muziek? De Beosound Core bedien je eenvoudig via de (gratis) B&O app.

EUR 650

Beosound Essence MK2

De Essence MK2 is de voorganger van de Beosound Core. Nagenoeg dezelfde functies, in een ander jasje. Dus als je niet zoveel geeft om de vormgeving (of juist een voorkeur hebt voor dit model), zit je goed. Voor deze prijs verwachten we dat de Essence MK2 snel in handen zal zijn van een volgende eigenaar…

EUR 400

Beosound 3000 MK2

Niet iedereen is fan van de nieuwste digitale ontwikkelingen op het gebied van muziek. Voor een deel van onze klanten gaat er niets boven een mooie, traditionele radio CD speler. De Beosound 3000 is zo’n apparaat. En deze maand extreem voordelig bij Summa455.

EUR 400

Beocenter 2

Misschien niet de aller-mooiste, maar wel de aller-aller-goedkoopste van Nederland! Neem de krasje en gebruikssporen voor lief en je hebt een prachtige Beocenter 2 voor een echte bodemprijs!

EUR 300

Beolab 9

Genieten van de komende top 1000 op de radio? Met de Beolab 9 luidsprekers zal dat zeker gaan. Deze luidsprekers hebben een fenomenale kracht en kwaliteit. Dit set is nieuw geleverd in 2011 en verkeert in prachtige staat.

EUR 2.950

Beolab 3500

Heb jij een B&O installatie op basis van Masterlink? Dan is dit een superleuke aanbieding. De Beolab 3500 is een prachtige luidspreker voor het meerkamersysteem van B&O. Je sluit ‘m aan met een Masterlink kabel en op die manier geniet je ook in de keuken, slaapkamer of werkkamer van je B&O systeem.

EUR 150

BeoPlay V1-40

Als je op zoek bent naar een tv met industriële vormgeving, 40” beeldscherm, alle moderne aansluitingen (o.a. HDMI en Powerlink) en ook nog eens het liefst in de kleur wit, dan zit je goed. We hebben een schitterende V1-40 ingeruild. Naar wens op lage of hoge(re) stand.

EUR 1.450

Beovision 7-40 MK3

Schitterende LCD tv met 40” beeldformaat, ingebouwde DVD speler, actieve centerluidspreker en vaste tafelstand. Het gaat om een MK3 versie, dus full HD met HDMI! Een koopje als je bedenkt dat de nieuwprijs destijds ruim 11.000 euro bedroeg!

EUR 1.250 (met Beolab 7.1 + tafelstand)
EUR 1.450 (met Beolab 7.4 + motorvoet)

Beosystem 3

Ze komen niet vaak vrij, maar we hebben er weer 1 gevonden! Met de Beosystem 3 haal je een geavanceerde Audio/Video processor in huis. De Beosystem 3 beschikt uiteraard over HDMI aansluitingen en een Dolby module op basis van Powerlink. Eventueel te koop in combinatie met een Pioneer Kuro 50” plasma scherm op tafelstand.

EUR 600 (Beosystem 3 + kabels)
EUR 850 (Beosystem 3 + kabels + Pioneer Kuro 50” plasma scherm)

Beolab 50

Het summum op het gebied van Bang & Olufsen luidsprekers. Dit ex-demo set is uitgevoerd met de exclusieve eiken zijpanelen. Inruil van Beolab luidsprekers is uiteraard mogelijk!

EUR 17.500

Beosound 1

Portable dankzij z’n ingebouwde accu. Een aanwinst voor je interieur. Neem de Beosound 1 mee naar de plaats waar jij optimaal geniet van je muziek. De Beosound 1 is geschikt voor het multiroom concept van B&O.

EUR 995

Beovision Horizon 40

Nog 1 ex-demo model beschikbaar! Slechts 4 dagen gebruikt op een woon-beurs. Zeer scherpe prijs voor een ultra moderne tv met 4K beeldkwaliteit. Inclusief BeoRemote One, exclusief stand/muurbeugel.

EUR 2.350

Hermes Birkin

De tas der tassen… De “Birkin Bag 35” van Hermes is een absolute must have voor iedere dame. Summa455 heeft een puntgaaf exemplaar beschikbaar in de kleur rood (officieel Rouge Casaque). De tas is vervaardigd uit Veau Taurillon Clemence leder en wordt uiteraard geleverd met de originele Hermes doos.

EUR 9.950

Louis Vuitton Keepall

Deze Keepall Bandouliere 55 (model M41414) van Louis Vuitton is absoluut zo goed als nieuw. De reistas is voorzien van het monogram patroon. Actuele winkelprijs EUR 1.360. Let op, dit is de duurdere versie met draagriem.

EUR 950


Louis Vuitton Horizon

De allermooiste reis trolley die wij ooit hebben gezien. Voorzien van het Louis Vuitton monogram patroon. In onberispelijke staat! We hebben ‘m beschikbaar in 2 maten, te weten de 50cm (actuele winkelprijs EUR 1.900) en 70cm versie (actuele winkelprijs EUR 2.650).

EUR 1.450 (Horizon 50, M23209)
EUR 1.850 (Horizon 70, M42688)

Beolab 2 subwoofer

Geweldige subwoofer van Bang & Olufsen!

EUR 875 

BeoPlay A9 MK2

Design luidspreker met streaming mogelijkheden (Bluetooth, Airplay, Multi-room, etc.).

EUR 1.675 

Beolab 3

Compact en krachtig. Qua klank vergelijkbaar met de bekende Beolab 8000 luidsprekers. Uitgevoerd in witte behuizing en nieuw geleverd in 2011.

EUR 1.350 

Beosound 4

Zoekt u een niet alledaagse radio / CD speler? Dan is de Beosound 4 zeker een aanrader. Het elegante en futuristische ontwerp lijkt in niets op de traditionele stereo sets. De schuivende glasplaat zorgt iedere keer weer voor een magisch gevoel. Vanwege de gebruikssporen extra scherp geprijsd!

EUR 400

Beolab 18

Deze luidsprekers lijken wel magnetisch. Iedere bezoeker van de winkel wordt er door aangetrokken en moet even kijken en voelen aan de unieke fronten. We hebben momenteel diverse sets in huis. Kom gerust eens langs om de magie zelf te ervaren.

vanaf EUR 3.950 

BeoPlay P2

De allerkleinste, handzame, draadloze luidspreker van B&O. Bovendien spatwaterdicht, dus hartstikke handig en veelzijdig. Makkelijk om wat muziek mee te nemen naar de badkamer, of gezellig op de tuintafel. We hebben er nog een paar op voorraad en nu voor een extra scherpe prijs. Actuele winkelprijs EUR 169.

EUR 125 

Beosound 35

Moderne draadloze luidspreker, geschikt voor Airplay, Bluetooth, Spotify Connect, etc. etc. Uitgevoerd in de kleur brass. Actuele nieuwprijs EUR 2.295.

EUR 1.650 

Aangeboden items zijn exclusief accessoires, tenzij specifiek vermeld. Zie voor accessoires het aanbod elders op deze website.op deze website.