Info

inkoop & inruil
Summa455 is geinteresseerd in uw huidige B&O apparatuur. Op basis van type, serienummer en een gedetailleerde omschrijving van de staat van uw apparatuur ontvangt u per omgaande een inkoop en/of inruilwaarde. In principe kunt u alle B&O apparatuur vanaf bouwjaar 2003 aanbieden, met uitzondering van tv toestellen met een beeldbuis.

nieuwsbrief
Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u de aanbiedingen per mail en bent als eerste op de hoogte! U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar gjk@summa455.nl met als onderwerp “nieuwsbrief”.

zoekopdracht
Bent u op zoek naar een item dat niet in het overzicht wordt genoemd? Plaats dan een geheel vrijblijvende zoekopdracht. Stuur een mail met uw contactgegevens en een beschrijving van het item dat u zoekt. De kans is groot dat het gewenste item snel leverbaar is!

handleidingen
Wist u dat nagenoeg alle handleiding van actuele en eerdere B&O apparatuur te vinden is op de officiele website van Bang & Olufsen? Via B&O customer service kunt u de gewenste handleiding inzien of downloaden.

gebruikerservaringen
Op website www.beoworld.org vindt u leuke wetenswaardigheden, interessante nieuwtjes en bovendien een zeer uitgebreid forum. Vindt specificaties van B&O producten, lees gebruikerservaringen, deel uw mening of stel uw vraag op het Beoworld forum.

plaatsing & installatie
Bang & Olufsen apparatuur is in principe eenvoudig te installeren. Toch kan het zijn dat u de plaatsing en/of installatie liever over laat aan een deskundige installateur. In dat geval brengt Summa455 u graag in contact met een professionele partij.

route
In het gezellige centrum van Almere-Haven vindt u de winkel van Summa455. De winkel vindt u naast de Hema. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de havenkom en directe omgeving.

Neem afrit 4 van de snelweg A6. Onderaan de afrit volgt u de borden Almere Haven. Blijf de weg volgen en passeer 4 rotondes. Na enige tijd arriveert u in de havenkom van Almere-Haven. Rijdt u met navigatie? Gebruik dan adres Deltastraat 76.

openingstijden
De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden bent u welkom op afspraak (7 dagen per week).